|

Buna seara. Doresc sa cer si eu un sfat de la persoanele care au trecut prin asa ceva sau au cunostinte. Mă aflu în Germania. În urma cu 3 săptămâni am aflat ca sunt gravida. Am fost ferită deoarece a fost un copil dorit. In urma mai multor controale s-a aflat ca sarcina este oprită din evoluție. Mi s-a dat sa iau niste pastile pentru pornirea avortului si a doua zi ma voi duce la spital pentru curățare probabil sau chiuretaj nici nu stiu. In seara aceasta trebuie să iau pastilele si maine ma voi duce la spital. Ei numesc " operatie". Acum eu am 8 saptamani de sarcina. Problema este ca imi face cu anestezie generala, eu nu am mai facut niciodata, m.am uitat putin pe yutub si sunt îngrozită când am văzut că baga tubul acela in gura sa respiri. Eu le.am spus ca nu vreau total, ci local si mi s-a spus ca nu se poate ca asa este metoda... Dumneavoastra doamnele/domnișoarele de ati trecut prin asa ceva cum este? Ati avut probleme cu trecutul dupa? Se asta imi este cel mai frica. Multumesc si astept raspuns

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Am trecut printr-o anestezie generala și cu tubul intubat. Acel tub nici măcar nu îl simți pentru că ți-l introduc în momentul când deja ești adormită și efectiv nu simți nimic. Abia după ce te trezești vei avea buzele uscate și mereu nevoia de a bea apă, deși trece după o zi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am trecut prin anestezie generala de 2 ori si totul a fost ok. E un somn indus, cand te trezesti esti putin bulversat si poate sa iti fie putin rau, de tip ameteli sau greturi, dar e normal. Revii la normal dupa aceea. Sunt sigura ca medicii stiu ce fac, asa nici nu vei fi constienta de ce ti se intampla, adormi si te trezesti si totul a trecut deja. Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru strawberry03):

Multumesc mult. V.ati trezit imediat sau au fost probleme cu trezitul? Asta ma sperie

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Natittyy0016):

Sincer nu stiu la cat timp dupa accea m-am trezit. Cred ca nu imediat.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai linistita ca nu vei simtii sau vedea, nimic!
Intai ti se pune o masca la gura, inspirand un gaz usor, care te adoarme.
In timp ce esti adormita, iti introduc acel tub pe gat si ti-l vor scoate dupa operatie, inainte sa te sa trezesti.
Asadar, nu ai de ce sa-ti faci griji, nu vei vedea sau simtii nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează