| Gongan_Vica_1959 a întrebat:

Buna seara grup.Ce imi recomandati pentru stomac lenes? Medicii nu au nici un tratament, gust putin din mancare vomit imediat.Credeti ca tratamentele naturiste ma vor ajuta? Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Caută un cabinet medical de Medicină alternativă și naturistă, dacă medicina clasică, spui că nu îți ajută (desi, ar trebui să soliciti și părerea altor medici, sunt care știu alte metode de a te ajuta, nu te baza doar pe cunoștintele unui medic, fiindcă "câte bordeie atâtea obiceie", așa că... mai incearcă.
Citeste ce scrie si in acest link, http://www.romedic.ro/cabinete/medicina-alternativa-si-naturista, unde afli niste remedii naturiste pentru diskinezia gastrica (stomacul leneș), insă, inainte de a le pune in aplicare, e mai bine să soliciti și părerea unui medic, care se ocupă de medicina naturistă. Când îl găsești, să ai la tine toate analizele medicale, primite de la spital, in urma consultatiilor (endoscopie și celelalte). Sănătate multă!

| Gongan_Vica_1959 explică (pentru floresdemayo):

Multumesc din suflet, v oi incerca la un domn in Arad care se ocupa cu plante medicinale.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Eu am rezolvat aceasta problema devenind vegetariana total. Încearcă si tu. Pentru mine a fost singura soluție.

| Gongan_Vica_1959 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Degeaba avand un stomac lenes mincarea nu coboara in intestine.i mi vine inapoi si se produce voma.

| Sufl3tfrumos a răspuns:

Cum sa vomiti dupa ce gusti putin? asta e semn de boala grava, doar daca nu cumva mancarea e alterata sau ai intoleranta alimentara.
Daca ai o boala cu care te-ai nascut cam greu de vindecat asa ceva. Observa ce nu-ti prieste dar in mare evita dulciurile si grasimile. Conteaza si mediul in care traiesti, adica : respiri aer curat? ai prieteni pe care te poti baza? ai o familie care sa te sprijine si sa te inteleaga? la serviciu sau la studii esti intr-un mediu pozitiv sau ostil?
Natura poate ajuta, dar conteaza mai mult capacitatea ta de autovindecare si mediile in care traiesti.

| Gongan_Vica_1959 explică (pentru Sufl3tfrumos):

Am fost la m ai multi medici, dupa endoscopi sau bariu acelasi diagnostic Gastrita cronica, pe data de doi februarie anul acesta dupa un bariu la privat mi s-a spus ca am stomacul lenes si mincarea nu coboara in intestine ceea ce am vazut si eu, de aceea mincarea i mi vine inapoi si vomit imediat

| Sufl3tfrumos a răspuns (pentru Gongan_Vica_1959):

Ghimbir si ceai de musetel impotriva vomei, ceai de cuisoare, scortisoara si cardamon pentru cand ai greata.
Dupa voma da-i timp corpului sa-si revina. La inceput mancaruri usor de digerat ca orezul, supele limpezi, iaurtul dietetic, painea integrala si piureul de mere. Evita cafeaua, ceaiul si alimentele grase. Ce am scris aici e luat dintr-o carte.