anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună seara! Mai devreme puțin, când am mers la baie, am observat că mi-a apărut un nod destul de proeminent în zona externă a vaginului, pe una dintre labii. Am stors puțin și a ieșit puroi amestecat cu sânge de acolo. Am citit pe net cazuri asemănătoare și deja sunt puțin speriată. Herpes inghinal nu cred că are cum să fie pentru nu am întreținut relații sexuale până acum.
Țin să menționez că am fost răcită mai până acum, iar săptămâna trecută am avut o ușoară mâncărime și usturime în zona intimă. Mă gândesc că poate am luat vreo bacterie sau ceva.
P.S Am nevoie de răspunsuri de la persoane care au mai trecut prin așa ceva sau cel puțin un om cu experiență în domeniul medical.
Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Daca nu ai avut raporturi sexuale pana acum, atunci este vprba de o infectie provocata de mainile murdare, manipularea incorecta a hartiei cand te stergi la poponet ori folosirea tampoanele impregante cu substante chimice.
Spala-te cu apa calda si sapun de bebelus (care are ph neutru si nu-s iritante) si tine locul curat.
Mai poti sa te speli cu ceai de pelin sau de musetel.
Evita sa te masturbezi cu mainile murdare sau cu obiecte.
Schimba chilotul zilnic, dupa ce-ti speli organele genitale.

Daca doresti sfaturi de la "cei din domeniul medical", mergi la medicul ginecolog si le vei obtine. Aici dam sfaturi, doar din experinta personala.

| Bizon95 a răspuns:

EXACT ce a scris Ioneasca sustin si eu

chiar daca a fost un singur cos, mai mare, tot m-as duce la doctor, prefer sa nu raman fara organe genitale dintr-o prostie asa de mica
in plus, cum stiu ce sunt alea cosuri, chiar daca sunt baiat, asa ca presupun sincer ca TE-A DURUT PANA LA D-ZEU sa storci chestia aia mai ales pe o labie!

in plus, mai adaug sa te speli cu peria de degete, mizerie se poate ascunde sub unghii si sa nu se duca la o spalare normala, iar mizeria aia apare oricui, nu conteaza cat de curata viata duci!