| Felixsunshine a întrebat:

Bună seara, sunt eu din nou... e vorba despre vărul meu despre care am vorbit și înainte.
E încă în spital și zilele trecute i-au băgat drenaj în burtă, doctorița i-a tăiat dintr-o tumoare doar pentru ai face biopsie când a fost operat pe 24 Martie și asta mă nelinisteste, tăietura e foarte mare și pentru a le îndepărta nu mai poate fi tăiat încă o dată, de curând. Mama mea, care este soră cu mama vărului meu a sfătuit-o să ceară trimitere către alt neurochirurg dar nu vrea! Stă la mâna acelei doctorițe și după câte văd nu dă spre bine... copilul e super umflat la față iar ochii lui sunt în fundul capului. Sincer, nu mai pot rezista, ori de câte ori îl văd mă umflu de plâns și mă doare foarte tare inima. Vreau un sfat de la voi așa îi voi trimite mătușii mele ca să citească, poate mama a avut dreptate, poate a trebuit să plece cu copilul de la acel spital, unde doctorița are deja porecla "medic pe post de bau bau"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Jassmina a răspuns:

Avem in Australia un renumit neurochirug care acum cativa ani a tras un semnal de alrama, invitand pe toti parintii sa ia aminte la telefoanele mobile, car fac cancer la creier. la copii din cauza radiatiilor emise de telefoane.
Este deja confirmat!
Acest neurochirurg a adus dovezi si in disperarea lui a postat a venit pe postul national de televiziune Australian si a avertizat parintii, sa nu dea telefon mobil copiilor, ca zilnic descoperiti zilnic, zeci de copii cu cancer /tumori pe creier.

Uite aici articolul si videoul de pe postul TV australian, urmareste-l pana la sf. fiindca apare mai pe la mijlocul videoului:
Videoul este pe la mijlocul articolului.
https://mknaturalhealth.com.au/is-your-phone-making-you-sick/

https://www.smh.com.au/......1ffs6.html

https://www.smh.com.au/......1fgqt.html