| Maroșanu2022Offcial a întrebat:

Bună seara tuturor!

Am o problemă și sunt foarte speriat crying(. Am observat pe penis niște pete sau punctulețe mici maro cred că știți voi, și știu că sunt semne de naștere sau cum s-ar zice semne de mamă și sunt speriat să nu fie ceva problemă, mă tem să nu fie tumoare malignă, am și pe mâna stângă câteva vreo 2 sau 3, am 19 ani și relații sexuale nu am întreținut deloc. Vreau să vă spun este ceva normal sau este o problema?Sunt speriat crying(

Mă puteți ajuta cu niste vorbe care să nu mai fiu speriat?

Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acelea sunt alunite foarte foarte mici, ca niste puncte care nu sunt maligne, nu incomodeaza, nu dor si nu-ti fac nimic!
Da-le pace si preocupa-te de invatat pe rupte, ca acum bate BAC-ul la usa!

| jupiter2478 a răspuns (pentru Violleta2022):

Dacă învață pe rupte, mai ales fiind obligat de cineva, sau de ai săi nu o să rețină mare lucru din materie. Mai degrabă când învață din propria voință și când are mintea limpezită. Altfel decurge munca.

| Violleta2022 a răspuns (pentru jupiter2478):

Se pare ca proprie vointa nu are si atunci din obligatie tot invata, probabil retinand 50% din materie, ceea ce este foarte bine, pentru va primii macar un 5 sa treaca corijenta.

Oricum nu are sens sa-l descurajam sa nu invete, fiindca ramane repetent si atunci nu-i facem nici o favoare, dimpotriva!

| Frank51 a răspuns:

Îmi aduci aminte de young sheldon. Stai liniștit, există boli mult mai grave, și multe se transmit chiar și dacă o faci protejat. Îți recomand ca inainte să întreții relații sexuale, să faceți amandoi partenerii analizele.

| jacktaylor a răspuns:

Este lentigo nu e o problema medicală, doar de estetica, stai fără griji!