| petruraul a întrebat:

.stie cineva ce produs este bun pentru par? Va explic;""din partea stanga si partea dreapta de la frunte a cazut parul, intrebarea este, el mai creste sau nu, niciodata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Calvitia la barbati este ireversibila, toata lumea stie asta.
Poti incerca Alpecin, Parusan, sampon de cal. Astea merg de obicei pentru regenerarea parului dar sansele sa redea parul cazut in cazul barbatilor care sufera de calvitie sunt sub 1%

| abcddcba a răspuns:

Depinde..nu toate sunt folositoare precum scrie pe ele sau pe prospect. Multe spun ca fac multe si cam nu fac nimic, incearca ceva de calitate pana vezi rezultate.
Daca esti destul de avansat in varsta, nu stiu cate sanse mai sunt sa iti creasca, insa incearca ce ti-am spus mai spus. Mult noroc si bafta! :*