| dfjdujfisjabdgfdgvtvrrrc a întrebat:

Buna, stiti ceva sfaturi de slabit va rog? Am 90 de kg si as vrea ca in 3 luni sa dau 10 12 ceva de genul, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce inaltime ai, sex, varsts

| Jassmina a răspuns:

Este foarte posibil, dar trebuie sa elimini urmatorele: sucurile, alcoolul, painea, pizza, pastele, cartofii, cerealele si fasolea boabe.

Se mananca numai: salate de cruditati sau salata de rosii cu castraveti sau legume fierte ori pe gratar (fara sosuri) si o 1 bucata de carne de 100-150gr, doar 2 mese pe zi cu ce am mentionat mai sus.
Nu se bea altceva decat apa plata!
Sportul este extrem de important: 30 minute pe zi in ritm alerg sau 60 min in ritm mediu.

| Dintrebare a răspuns:

In 3 luni e realist sa slabesti 10 kg. Pe scurt trebuie sa fii in deficit caloric ca sa slabesti. Sfatul meu este sa cauti un calculator de calorii online si sa vezi acolo ce si cum. Iti poti alcatui singur un meniu in functie de ce iti place sa mananci. Cel mai important este sa fii atent la cantitati. Si un alt sfat ar fi sa te apuci de facut sport (nu cardio, ci cu greutati)