| Andruta99 a întrebat:

Buna! Stiti cumva o crema cicatrizanta bună pe care o pot gasi in farmacii post operator după o operație la san? Zona este deshidrata, se descuameaza pielea ( sau nu Stiu cum să numesc, sunt niște cojite pe lângă operatie ) si ma mănâncă. este si putina dureroasa. A fost un fibroadenom, iar operația este foarte fină, pe lângă areola mamara. Doamna dr mi-a spus sa imi cumpăr o crema pentru cicatrici. Astept recomandări.
Multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Despre asta se spune că face minuni

https://sanatate-buna.com/......dina-spray

| Nirvanaaa a răspuns:

Cicaderm.
Orice crema ai folosi, nu o pune direct pe zona aia. Mai întâi o testezi pe încheietura mâinii și aștepți ceva timp. Dacă pielea nu se înroșește și nu apare eritem, atunci o poți aplica pe leziune. ( ca sa verifici sa nu fii alergică și sa nu se facă mai rău). Numai bine!

| Force_Alfa_2002 a răspuns:

In general cremele astea costa mult, foarteee mult, unele ajung sa coste și 800 lei, îți recomand rekze, nu costa nici mult nici puțin și am folosit-o și eu pentru tatuaje sau tăieturi destul de mari, își face treabă, funda?