| a întrebat:

Bună, sunt R.Liviu din Timișoara, bolnav de Scleroză Lateral Amiotrifică si am nevoie de Rilutek, nu îl mai gasesc in farmacii la Timișoara. Ma puteti ajuta cu acest medicament? Cum putem face rost de RILUTEK? Am rețetă tratament pentru 3 luni!
Multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Aceasta boala se incadreaza in programul national de sanatate. Medicul neurolog trebuie sa vorbeasca la o farmacie din Timisoara, care este cuprinsa in program la aceasta boala si care trebuie sa aduca medicamentul, daca se gaseste pe piata.
Am vazut ca sunt in tara la mai multe farmacii, in special la lantul detinut de Sensiblu. Nu se poate comercializa online, se elibereaza pe reteta speciala data de medicul curant si o cutie cu 56 buc. costa 410 lei. Mai poti face sesizare la http://medicamentelipsa.ms.ro/.