| Hxjahsbkabsja a întrebat:

Buna, sunt virgina si recent am facut vaccinul hpv si mi-au aparut niste besici la zona intima. As dori sa stiu cum au putut sa apara, ce sunt ele si ce as putea face in privinta asta.
Multumesc pentru răspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Basicile nu sunt de la vaccin, pot fii de la epilat, ras sau iritatie locala.
Spala-te cu apa calda si sapun (Dove sau de bebelusi ca nu sunt iritante), dimineata si seara si purta numai chilot de bumbac, fiindca cele sintetice intretin iritatia si nu permit corpului sa respire.

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Pai daca dupa ce ai facut vaccin tiau aparut tu cam ce crezi? Normal ca de la vaccin este,sunt persoane mai sensibile la chimicale,pentru ca vaccinurile astea sunt,substante chimice,adica otrava,unia is rezistenti nu au nimic,alti mai sensibili au reactii.

Vccinurile lu peste prajit,au innebunit lumea.Dar tu nu ai citit,chiar doctorii spun ca daca faci vaccin de HPV,tot poti face cancer,adica tot poti lua nu stiu ce virus prajit care sa te imbolnaveasca, deci vaccinul este apa de ploaie, probabil cineva face ceva banuti buni pe vaccinurile astea.
Eu nu am auzit, bine decat pe specialistii astia care de fapt habar n-au, ca un agent patogen sa iti provoace cancer, pfff astea is balarii cat casa.
Daca ar fi fost asa nu mai existam pe planeta asta de mult timp.

| Vântulalb a răspuns:

1. Igiena?
2. Virgina cu jocuri sexuale si boli venerice?
Ceva a declansat asta la administrarea vaccinului si nu vaccinul singur.

| samael666 a răspuns:

Depinde de varsta,iar in vaccinuri nu prea mai am incredere,sunt multe de spus aici,vaccinurile sunt obtinute in urma injectarii de virusi in fetusi de porc,se stie ca porcii ne sunt foarte asemanatori ca fiziologie,iar pentru unii chiar ca fizionomie,iar acestia au cea mai mare imunitate,insa,produc in acelasi timp si alti derivati, la care in timp nu se cunosc efectele asupra omului. Exact ce spune Jassmina mai jos, pot fi o iritatie, poti folosi fara riscuri si o crema de la farmacie, advantan