| S1337 a întrebat:

Bună.
Tatăl meu este internat la spitalul Pantelimon din București din cauza unei cangrene la picior.
Medicul mi-a spus că o să trebuiască mutat la un alt spital din apropiere pentru o operație de bypass la picior.
Întrebarea mea este cum procedez ca să-l mut la spitalul respectiv? Aș putea să solicit o ambulanță de aici pentru transfer?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acest lucru trebuie discutat cu medicul care ti-a recomandat acest lucru, fiindca el iti va da trimitere scrisa la alt spital si tot el poate sa ceara conducerii spitalului sa trimita ambulanta lor, s au macar sa mentioenze pe acea trimitere ca va pleca de la ei cu ambulanta.

| Robert2526 a răspuns:

Da, o sa fie transportat cu o ambulanta. Multa sanatate tatalui dumneavoastra! Il stiti ca fiind si diabetic? daca nu, incercati sa aflati si in acest sens dupa ce trece peste operatie

| ValentinMihai78 a răspuns:

Probabil deja este transferat, când scriu, iar dacă nu, transferul se face intraspitalicesc, fără intervenția aparținătorilor pacientului! Se asigură transportul, transferul actelor etc.

| angel6lust a răspuns:

O să-l transporte cu ambulanța. Multă sănătate tatălui!