|

Buna TPU.Acum 3 zile am mancat multe porcarii si de atunci am stari de greata,dureri abdominale, moleseala, lipsa apetitului si diaree.Ce as putea sa am? Si ce ar trebui sa fac ca sa scap de aceste simptome? Ce medicamente imi recomandati? Tin sa mentionez ca dupa ce mananc ceva mi se face rau, pur si simplu imi este frica sa mai mananc ceva...

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut!
In primul rand, stai și clameaza-te. Îți faci mult rău gândind negativ. Relaxeaza-te!
Fă-ți o limonada ușoară și pune puțina miere in ea.
Dacă ai diaree, mănâncă cate un pumn de afine in fiecare dimineață, te ajuta foarte mult. Nu sări peste mese! Chiar dacă simți acele greturi și ai acea "frica" de mâncare, tu trebuie să mănânci. Greața aceea e provocată de stomacul tau care acum încearcă să se refacă după toate acele porcarii. Fă-ți salate de legume și de fructe. Mănâncă multa supa de legume(hidratează foarte mult).
Evita grasimile, brânzeturile, mâncarea procesata in tot acest timp!
Referitor la medicamente, nu cred că ți-ar trebui. Dacă chiar consideri că ai nevoie de ele, du-te la farmacie și explică tot ce s-a intamplat.
Farmacistul/farmacista știe mult mai bine decât noi.
Sănătate și o zi frumoasa! ❤

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Banane pentru diarie si consult medical

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai indigestie. Du te la urgenta pentru un tratament eficace.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează