|

Buna TPU! Acum ceva timp am observat ca incepe sa imi creasca un dinte (in gingie) deasupra caninului si caninul incepe sa se miste dar imi e frica sa il scot ca poate ramane in gingie. Ce ar trebui sa fac? App tin sa mentionez ca am fobie de dentisti deoarece am amintiri neplacute. Multumesc anticipat

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Îți poți alege un dentist bun, nu are de ce sa îți fie tema la început doar te controlează să vadă cu exactitate ce e de făcut. In cazul in care îți umbla acolo fii sigur că o să îți facă anestezie și nu vei simți nimic.Mai bine te duci acum, oricum odată și odată tot trebuie sa faci vizita la stomatolog.Succes.Funda?

1 răspuns:
| a răspuns:

Studenta la stoma aici. Daca nu te duci sa il scoata, iti va impinge dintii si va trebuie sa poti aparat dentar. Cel mai ieftin este sa mergi acum, ii explici ca ai o fobie, dar fi rational si totul va fi bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează