| Anonimă1666 a întrebat:

Buna Tpu.Am 19 ani si sunt fata.In urma cu aproximativ 3 saptamani am avut un contact sexual neprotejat. Dupa 4 zile am luat o pastila EllaOne(pilula care se poate folosi in 12 de ore). Menstruatia trebuia sa imi vina pe 12 dar mi-a venit pe 10.Ideea e ca sunt ingrijoarata sa nu fi ramas insarcinata, pentru ca menstruatia de data asta a fost mai putina.De obicei pierd mult sange in timpul menstruatiei, dar acum nu a fost asa si a durat doar 2 zile si un pic, cand pe mine ma tinea chiar si 5 zile.Mi se pare si ca a avut un aspect mai ciudat.O fi din cauza pilulei?
Menționez ca am mai luat o pilula EllaOne in aceeasi luna, la 12 ore după contact (stiu ca nu e deloc ok,ca aceasta pastila nu trebuie folosita des, ci doar in situatiile de urgenta, dar nu am avut de ales, o sa am grija sa nu se mai repete treaba asta).O sa fac si un test de sarcina dar mai astept macar o saptamana..pana atunci, ce ziceti? Din ce cauza o fi avut loc aceasta schimbare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Intrebarea e de ce ai facut sex protejat in conditiile in care cu putin timp in urma ai facut aceeasi greseala? De ce? De ce vrei sa iti risti sanatatea? Pt partenerul tau? El nu vrea? Daca asta e problema eu zic sa ii dai un sut in fund si sa mergi mai departe, e inadmisibil asa ceva.
Si ca sa raspund la intrebare, e normal sa se produca niste schimbari, pastila aia e o bomba hormonala. Mai mult ca sigur nu esti gravida, nu ai avea cum, pastila aia nu prea da gres.

| Andreeush a răspuns:

E din cauza acelei pastile, oricum pentru următoarele câteva luni nu vei mai avea ciclul regulat.

| simpluone a răspuns:

Stai linistita e din cauza pastilei!

| Adina94917469273 a răspuns:

Daca erai gravida nu iti venea menstruatia