| andreea350dum a întrebat:

Bună TPU, am făcut şi eu azi nişte analize de urină pentru că am observat sânge în urină, mâine mă duc după rezultate, treaba naşpa este că nu are cine să-mi interpreteze analizele, adică aici în Constanţa, nu am medic de familie. Nici bani de medic nu am. De la laborator nu au cum să mi le citească. Un sfat ceva vă rog mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Atunci pentru ce ai mers sa cheltuiesti bani pentru analize?

Poti trimite email sau mesaj pe Facebook la cativa doctori ( ii gasesti pe net, de exemplu pe Youtube ), ca sa vezi putin din cunoasterea si personalitatea dumnealor, apoi ii cauti pe google, gasesti emailul sau pagina lor de Facebook si le spui situatia si ii rogi sa iti interpreteze analiza pentru ca nu ai posibilitate.

Sanatate!

2 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Buna Andreea,

Ai rezolvat? Am vazut intrebarile tale anterioare si cred ca situatia cu sangele o ai din cauza conceptionalelor. Ar fi bine sa le opresti si daca vrei sa faci sex in perioada asta cu iubitul tau, cere-i sa cumpere prezervative...Asta e!

| andreea350dum explică (pentru Sophieka):

Păi facem sex neprotejat doar că nu ejaculează în mine