|

Buna TPU. Am fost pe stop, din data de 22 Iulie, pana in 27. Tin sa mentionez ca ciclul meu era foarte precis, venea fix in ziua in care imi zicea aplicatia, maxim 2-3 zile mai tarziu si asta rar. Acum, am început să sangerez de prin data de 12, nu stiu exact, dar stopul ar trebui sa-mi vina abia in data de 22, adica cu 2 saptamani mai tarziu, si sigur a trecut o saptamana de cand sangerez. A început cu câțiva picuri in primele zile, si acum e destul de mult, dar nu la fel de mult ca Si cand sunt pe stop. Sângele este deschis la culoare, nu are aceeasi culoare cu stopul si nici acelasi miros. De vreo 2 zile, cand ma sterg ma ustura putin ca si cum as fi răcită jos, dar imi trece dupa vreo 1-2 minute. Răcesc destul de des jos. Oare ar trebui să mi fac griji sau nu? Am 17 ani jumate.

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai din ce inteleg eu nu ai ciclu regulat! Aplicatiile nu au cum sa ne ajute ca nu ghicesc ele cand ne vine noua.Am si eu 3 sau 4 instalate si toate arata dati diferite.Cred ca ti-ai raspuns singura la intrebare.Esti racita jos happy.Cel mai bine e sa te duci la medic sa iti dea tratament.Nu va mai jucati cu sanatatea voastra.Mai tarziu o sa vrei sa faci bebei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Blueberry8):

Nu cred ca e ciclu, pentru ca nu are aceeasi culoare, miros, si a venit după doar 2 saptamani de la cel precedent, si eu n am mai patit asta niciodata. Ma gandesc daca nu e vreo boala ceva... Sau sarcina?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Rosu_Ana_1997):

Nu am de unde sa stiu sa iti raspund la faza cu sarcina pentru ca nu stiu cand ai avut ultimul contact, daca a fost sau nu protejat...Dar mai mult ca sigur esti racita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează