| PandaBear153 a întrebat:

TPU! happy am mai venit eu pe aici cu o intrebare referitoare la cresterea in inaltime, dar tot mai vreau niste informatii. Specific ca sunt fata, am 14 ani si am 1, 60. Vreau din tot sufletul sa mai cresc intre 5-10 cm. Parintii mei sunt destul de inalti. Mama are in jur de 1, 65, iar tata peste 1, 80. Iau vitamine Centrum, incerc sa consum cat mai multe lactate si mi-am format si un program de exercitii fizice: sarituri, step-ups si tot neamu'. laughing Credeti ca voi mai creste? in cam cat timp se vad rezultatele? Stiu ca difera de la om la om, dar intreb asa in general. Eu am inceput programul acesta de mai bine de o luna.
Va rog, raspundeti serios si poate cei care sunt in situatia mea si ma inteleg ar putea sa ma ajute si cu niste sfaturi. Va multumesc anticipat! pup :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| silvia94 a răspuns:

Buna
Eu spun ca ar trebuie sa te apuci de un sport serios(basket)
succes