| sin_4064 a întrebat:

Am o intrebare, si sper ca voi primi raspunsuri serioase. Bun, deci totul a inceput cand am inceput o dieta, ma rog, long story, la asta am adaugat si ceaiul antiadipos baut in cantitati mai mari decat trebuia. si am sfarsit la medic cu dureri ingrozitoare de stomac. Mi-au facut cateva analize, dar nu au gasit existenta bacteriei helicobacter pylori, asa ca au presupus ca e vorba de gastrita. Mi-au dat tratament pe 10 zile. Bun. Durerile au incetat pentru o perioada, dar peste vreo 2 luni au reaparut. Mi s-a zis ca probabil din cauza stresului ( era perioada de teze ), si mi-au dat iar tratament pe o luna de zile, si mi-au zis sa urmez un regim alimentar. Asa am facut, dar durerile nu au incetat! Ba chiar, s-a agravat cred, acum am o senzatie de greata aproape tot timpul, ma doare stomacul chiar daca mananc un mar, si ma simt balonata. Am observat ca ma doare foarte rau mai ales in zona ficatului, daca apas acolo, imi vine sa urlu. Ah, si am observat de o vreme ca am scaun cu sange. Chiar imi fac griji, luni ma duc la medic - din nou - dar nu vreau sa ma indop iar cu medicamente fara efect. Ce credeti ca as putea avea? Ar putea fi o boala de ficat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să faci un test cu bariu, un ecograf, analize de sânge (transaminazele), etc.
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

Ce ai tu sunt probleme medicale, mergi la alt medic, dacă în ăsta nu ai încredere.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce credeti ca as putea avea?
Să zicem că noi credem ceva. Sau altceva? Ajută asta să-ți rezolvi problema? Putem noi înlocui chiar și pe cel mai nepriceput medic?
În mod sigur, nu.
Scaunul cu sânge poate proveni de al un hemoroid care s-a spart, sau de la un polip pe colon care sângerează. Acesta se poate stabili și rezolva cu o investigație numită colonoscopie.
In zona ficarului poate fi bila. colecistul sau cotul colonului.
Acum constat că întrebarea este din 2011. Sper că ai rezolvat.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau...nu prea ma pricep la chestii asa seriose si poate grave cum e cazul tau.
Parintii tai ce zic?
Cu toate astea... povesteste-i doctorului foarte bine despre ce e vorba si spune-i la fel cum ai zis si aici pe site! si in legatura cu medicamentele la fel spune-i tot doctorului! pentru ca asa...zic eu. o sa te indoape in continuare cu tot felul de medicamente(cum ai zis si tu) fara efect.
Poate face ceva pana la urma.
In rest aici pe site nu cred ca e nimeni specialist in asa ceva care sa-ti zica ce sa facisad
Imi pare rau... sper sa te faci bine pana la urmalove struck