| Nfmcnskkdksjajbd a întrebat:

Am și eu o problema și as vrea sa aud câteva păreri despre asta. Mi-am plombat acum câteva luni, nici un an nu a trecut o masea, iar de câteva zile ma doare atunci când mănânc, dar doar când mănânc nu si când beau ceva rece. Ce credeți ca se întâmpla? Stiu ca mai ok ar fi sa merg la dentist, dar momentan am niște probleme și nu pot ajunge.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Ori iti apasa pe un nerv (daca nu ti-a scos nervul cand ti-a pus plomba), ori ti-a aparut o noua carie sub plomba (daca nu a fost curatata bine, si nu s-a scos nervul), ori ai un dinte neiesit ce s-a dezvoltat orizontal si iti apasa pe masea (caz in care e nevoie de o mica operatie).

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu se mănâncă pe partea aceea, punct. Mănânci pe celălaltă parte.

| IsjajCristiannnn a răspuns:

Hmmm poate nu este plombata cum trebuie sau s-a desprins, nu sunt medic si nici nu pot sa vad ce ai dar din ceea ce mi-ai zis problema ca nu este pusă bine sau s-a dezlipit