| Maria2058 a întrebat:

Am tinut dieta disociata aproape o saptamana si a slabit in jur de 2 kg dar ieri am mancat putin mai bine fiindca a fost o zi incarcata, obositoare si ma simteam fara energie. Azi dimineata cand m-am masurat(nu am indraznit sa ma cantaresc) centrimetrii au fost la loc. E posibil sa fi pus totul la loc intr-o zi chiar daca am consumat ceva mai mult de 2000 calorii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Un kologram are 8000 kcal. Corpul uman arde undeva la 1500-2000 ( poate mai mult, depinde de metabolism si stilul de viata ) pe zi. Deci nici daca mancai DUBLU nu puneai nici macar un kilogram.

Si 2 kg / saptamana e cam mult, slabit sanatos = 2 sau 3 kg / luna.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Nu aveai cum sa te ingrasi 2 kg intr-o zi. Poate esti balonata, poate ai retinut apa. Cantareste-te maine dimineata.

| nico097 a răspuns:

Buna.Depinde daca mananci gras dar nu cred ca poti pune totul la loc intr-o zi pentru ca organismul nu ar avea puterea sa asimileze grasimile imediat pentru ca l-ai invatat pe dieta, dar ai grija cu dieta nu trebuie sa mananci numai salate, de exemplu carnea de pui o poti fierbe si poti bea suc de morcov combinat cu sfecla rosie dupa o masa copioasa.Bafta