|

Buna TPU! Am vazut de ieri ca am pe limba, în spate, pe lateral ceva ca o carne mica crescută. Am crezut ca e vreo papila ceva dar pe partea cealalta nu e asa. Am 15 ani, nu fumez. Credeti ca ar putea fi cancer?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de cat timp este, daca nu este de mult timp si iti place sa rontai pixuri si pasta de pix de acolo ar putea fi, sau te-ai fript pe limba sau este un fel de afta etc
Nu cred ca se manifesta cancerul asa sub nicio forma!
Daca te ingrijoreaza apeleaza la medic, primul pas este sa consulti medicul de familie.
Limba nu stiam ca face cancer, cancerul des intalnit este de esofag, laringe etc nu pe limba!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu o am de 35 de ani pe laterala limbii, si asa a ramas fara sa ma afecteze in vreun fel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai linistit, asteapta cateva zile si vezi daca dispare. Cel mai indicat este sa te duci la doctorul de familie si sa intrebi.

FunFact, cand cauti simptome pe internet, de obicei toate arata ca un cancer sau ca cine stie ce boala tropicala din cine stie ce parte a globului.

Cand ai ceva, cel mai bine intrebi medicul de familie sau un parinte. Iti poti face mai mult rau singura, gandindu-te ca ar putea fi cancer sau altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate e o puschea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează