| vmalex21 a întrebat:

Buna TPU.Are cineva de pe aici fir de contentie(sarmulita metalica lipit in spatele dintilor de jos)dupa finalizarea tratamentului ortodontic(aparat dentar).Cat a durat obisnuirea? Care a fost pretul si cum faceti curatarea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Iti doresti sa cumperi sau vrei o opinie? Curatarea o poti face cu periute interdentare ca si la aparat sau si dus bucal daca vrei mai ..bine.

| vmalex21 explică (pentru dinaprilie):

Ma intereseaza si cam cat costa in general, de cumparat tu stiu daca pot cumpara de la ortodoanta? Si as vrea si o opinie.Tu ai fir de contentie aplicat in spatele dintilor de jos?

| dinaprilie a răspuns (pentru vmalex21):

Nu stiu inde locuiesti. Dar si asa acum poti comanda online. Eu nu am avit aparat dar cineva FOARTE apropiat a avut - vreo 5 ani in total cu tot cu "firul" pe care l-a purtat cam 1 an.
Este deasemena posibil ca si caninetul respectiv sa vanda direct.