| anonima455 a întrebat:

as vrea sa stiu care este pretul minim pentru un aparat dentar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AerProaspatMatinal a răspuns:

1500 lei este chiar o oferta profitabila pentru un aparat fix care sa fie vizibil, cele care nu se văd, cu safire sau asa ceva, pot atinge cel puțin dublul. Sa nu uitam ca lunar trebuie plătit 150 lei aproximativ pentru strângerea sarmelor, dar trebuie plătite si sume suplimentare in caz de dezlipirea brecketilor, ruperea sarmei etc. Iar la final se poarta in majoritatea cazurilor cam un an de zile arcade, care ating aproape prețul aparatului.

| Andresso a răspuns:

Daca vrei sa-ti puna si pe dintii inferiori si pe cei superiori(toti dinții) o sa te coste dublu.
Daca-ti pui doar pe dintii de sus sau doar jos te va costa cam atat cat ti-a zis persoana de mai sus, in jur de 1500 lei.

| Ramona11111 a răspuns:

Bună din cate stiu 1000 de lei 1500 depinde si de tine de care dorești sunt unele de mai buna calitate altele mai proaste!

| Qualquai a răspuns:

Salut,eu am aparat dentar.
Îl port de vreo 2 ani, si m-a costat partea de sus si de jos 3000 de lei, deci o parte e 1500.

Întrebări similare