anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună TPU! Azi am jucat fotbal și am primit o minge în partea laterala a capului, chiar deasupra urechii. În acel moment am amețit, mi s-a încețoșat vederea la acel ochi și mi-a țiuit urechea.
Acum mi-au mai trecut puțin, dar ma doare capul îngrozitor și ma înțeapă ochiul și urechile.
Poate fi ceva grav? Va rog frumos să-mi dați un sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu neaparat dar daca nu iti trece in cateva ore nici cu un inflamator gen nurofen sau se agraveaza mergi la urgente sau la un medic undeva. Nu e de joaca.

| Celcestietot a răspuns:

Și eu am jucat fotbal de performanță și nu mi s-a întâmplat așa ceva. Poate la impact a crescut tensiunea intracraniana sau a fost afectat vreun nerv. Eu zic să te duci la un consult la doctor ca sa nu se agraveze, bineînțeles dacă ai ceva. Nu te mănâncă doctorul, doar se uită la tine să vadă dacă ai ceva. Baftăwinking!

| 123celofan a răspuns:

Eu zic sa mergi la doctor, in caz de orice. Nu de alta, dar eu am primit o data o minge in ochi la fotbal. Initial nu parea nimic, dar a doua zi imi simteam ochiul stang ingrozitor si nu puteam sa privesc la lumina. Am mers la oftalmolog, si am procedat corect, pentru ca de fapt aveam corneea zgariata si am avut nevoie de interventie chirurgicala.

Deci, e mai bine sa mergi la un control, nu stii nici odata cu ce ai de a face.

| Iisus2002 a răspuns:

Nu cred că ar putea fi ceva grav, dar ar fi mai bine sa te consulte un medic pentru a stii sigur daca este vreo problemă