|

Buna TPU! Cum pot slabi super rapid? Adica trebuie sa slabesc vreo 10-13 kg pana in aprilie, mentionez sunt foarte pitica pentru varsta mea, am 1.45, si vreao 56 kg, deci cum pot slabi super rapid pana in aprilie?Multumesc Anticipat love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

N-ai cum.Numai prin liposupție, dar cred că nu e cazul la tine

| a răspuns:

Încearcă sa slabesti dar fără sa te înfometezi. Nu mai mânca dulciuri, prăjeli, produse de tip Fast food, fa sport. Poți sa folosești aplicația my Fitness pal dacă vrei sa îți numeri zilnic caloriile. Rezultatele se vor vedea in timp?

| a răspuns:

Nu poți.
Sau poți cu un preț pe care nu îl poți plăti.
Să nu mănânci nimic, să bei numai apă.
Poți?

| a răspuns:

Ai 56 de kilograme si vrei sa salabesti 13 kilograme pana in aprilie? Nu te supara ca-ti spun, dar daca vrei sa slabesti nu trebuie sa dai jos 1/3 din greutatea ta. Poate un kilogram - doua da. Fa miscare, mananxa 2, maxim 3 mese pe zi, fara paine, iar in timpul meselor bei apa. O sa vina unii pe aici sa-ti zica "alimentația trebuie cantarita". Da trebuie, dar nu sunt nutritionist, iti spun doar cum am slabit eu.

Mancat fara paine, cu apa, legume, fructe si sport. Succes! Ps: nu incerca sa iei pastile sau alte prostii de slabit.