| Florentina9210 a întrebat:

De ceva timp am dureri de spate, dar suportabile. Pana acum doua zile cand am fugit prin curte si dementul de caine al meu s-a bagat intre picioare si am cazut, practic. Atunci am simtit ceva ca s-a miscat in zona lombara si de atunci am dureri de coloana insuportabile, azi noapte am plans de durere deoarece nu am putut dormi. Maine, merg sa fac o radiografie sa vad care este problema. Intrebarea este, mi-o va da pe loc sau trebuie sa merg in alta zi? Si imi da si interpretarea examenului imagistic sau doar cd-ul cu pozele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
36 răspunsuri:
| Florentina9210 explică (pentru MistretulPufos):

Da, ma! Toata mancarea de la cantina, tie ti-o voi da. Iar eu, voi trimite pe cineva sa imi cumpere de la KFC.

| MistretulPufos a răspuns (pentru Florentina9210):

No hai ca vin

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Florentina9210):

Desigur.

| H4pPy a răspuns:

Ai celulita

| Florentina9210 explică (pentru H4pPy):

Daca nu esti in stare sa dai un raspuns bun, nu il mai da.

| H4pPy a răspuns (pentru Florentina9210):

Depl sa ma iei (as face orice sa primesc un Instagram macar un telegram sau Facebook sau orice sau numer de telepgone sau ardess sau tot )