|

Buna TPU. De curad am fost la medic cu bloc sinoatrial intermitent. Stiu care sunt simptomele si mi-a scris tratament dar nu stiu care sunt urmarile. Va rog sa mi le spuneti. Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

De obicei blocul sinoatrial nu are mari simptome. Poti prezenta palpitatii sau sincope de efort, dar si stop cardiac subit. Tratamentul va preveni aceste tulburari de ritm

| explică (pentru Brigaela):

Si daca continui tratamentul pana la final va inceta boala sau o so am toata viata? sad

| a răspuns (pentru Nier):

O sa o ai toata viata. Poti face investigatii suplimentare sa vezi daca nu exista o cauza operabila, dar cel mai probabil nu exista, asa incat tratamentul iti este necesar permanent.

| a răspuns:

Dac nu respecti indicatiile, boala se agraveaza.va trebui sa ai o viata echilibrata, alimentatie sanatoasa, efort fizic moderat, continui tratamentul si... fara fumat sau superalcoolice.sanatate