| Liesel a întrebat:

De saptamana trecuta ma tot doare in partea dreapta. Nu mereu dar pana acum de 2 ori m-a intepat atat de tare incat nici nu puteam sa ma misc. Uneori ma mai doare la fel si in partea stanga dar nu atat de tare. Ma doare burta si uneori ma inteapa spatele. Credeti ca este apendicita? Daca da operatia doare? Si doare atunci cand iti scoate atele? Va rog ajutati-ma! Imi este foarte frica sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| larrii a răspuns:

Poate fi durerea si de la ovare (nu stiu daca esti fata sau baiat). Si pe mine la fel m-a luat acum vreo 5-6 ani, de am zis ca am apendicita si am umblat numai prin spitale. Nu aveam dureri de picior sau amorteala in zona piciorului, atat cat ma intepa in partea dreapta in zona taliei si cumva si spatele, si in jos spre ovare. Incepusem sa am problema asta lunar, cate 2-3 zile pe luna eu sa nu ma pot misca de durere, sa fiu intepenita. Pana am mers la un medic care mi-a spus ca asa reactioneaza din ceva motiv necunoscut, corpul meu la ovulatie si mi-a prescris anticonceptionale, fiind singurele medicamente care bineinteles, intrerup ovulatia deci nu mai am dureri. Am incercat cu toate pastilele posibile de durere si nu functioneaza niciuna. Mergi la un medic care sa iti faca o ecografie in zona abdominala.

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Mergi urgent la medic si nu mai pune intrebari pe aici. Dac-ti povestesc ce am patit eu te vei ingrozi. Si asta pentru ca medicii au intarziat sa-mi dea diagnostic bun.

| BroascaCuElice a răspuns:

Du-te la doctor sa nu fie peritonita cauzata de apendicita

| LittleBugsBunny a răspuns:

Nu doare operatia, iti face anestezie si totul e ok happy atele se scot dupa o saptamana, doua in functie de cat de bine se vindeca totul.

Iti recomand sa te duci la spital sa investighezi calumea ce se intampla macar vei stii sigur happy

| Saraperry2005 a răspuns:

Hei! Vreau sa iti raspund cu mare drag pentru ca acum 9 luni m-am operat de apendicita. Totul e ok, nu ti face griji. Te anesteziaza deci fara griji. La fire, gadila, nu doare, cel putin asa simteam eu. Si apropo, iti recomand cat esti in spital sa faci treaba mare pentru ca asa o sa ti dea drumul mai repede. Te pup

| Selena12334442 a răspuns:

Da este apendicida, dar ai grija ca poti face peritonita daca zici ca te doare in ambele parti
si nu doare deloc operatia de apendicita, dureaza vreo 15 minute