|

Buna TPU! De unde sa incep oare? Pai, eu sunt foarte palid la fata. Am facut 3 seturi de analize, la toate am iesit sanatos tun. Acum problema este, nu imi place mie ca sunt asa alb la fata, unii mereu se intreaba daca sunt bolnav.Intrebare mea este, exista ceva tratament naturist, chiar daca nu sunt bolnav de anemie sau ceva, sa prind culoare la fata.Ofer funda din suflet!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ești palid, este o boală genetică, care o au și alte mamifere, numită albinism. Lipsește gena pigmentului care colorează pielea!
Am încercat pe scurt să explic! Caută pe google despre albinismul pielii.
Din câte am citit, auzit, nu există leac pentru așa ceva! Va trebui să te obișnuiești cum ești și arăți! Din păcate nu prea există multe laboratoare care fac analize medicale genetice! Acolo ar trebui să faceți analize medicale pentru a cunoaște boala dumneavoastră!
Sănătate!

1 răspuns: