|

Bună TPU, de vreo două săptamâni aproape,simt presiune pe tâmpla dreaptă care iradiaza si spre obraz si ureche. Ideea e ca nu simt nici un fel de durere dar uneori ma mai doare si in zona cefei, ce credeti ca ar putea fi? Ar trebui sa ma ingrijorez? Va rog sa imi spuneti daca pot scapa cumva de ea sau trece de la sine?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai trăiești? Din momentul apariției durerii trebuia să mergeți la urgență. Este o problemă medicală neurologică, care netratată poate duce la paralizie sau deces.
Este un vas de sânge care fie este blocat, fie este o lovitură care a deranjat presiunea pe locul respectiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi neapărat la medic, el te poate evalua și îți va spune sigur ce ai. De pe net e riscant să iei diagnostice pentru că fiecare persoană e diferită și o afecțiune se poate manifesta distinct.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Florentina_7104):

Daca ai spus "neaparat" inseamna ca e grav sau pur si simplu ca sa ma calmez eu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru nustiu680):

Tocmai, nu știu dacă e grav și cel mai bine e să te vadă un doctor pentru că el în urma consultului va știi cel mai bine. Nu trebuie să te panichezi și să te gândești la ce e mai rău, dimpotrivă, mergi calm(ă) la doctor. Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează