| Andrusk2 a întrebat:

Buna TPU!
Eu port lentile de contact de aproape 3 ani de zile. Si de 2 săptămâni vad cu o lentila in ceata, cu cea stânga, dar vad asa dupa 2 ore dupa ce le-am pus.
I-am spus asta mamei si a zis ca ea crede ca le-am inversat ( la stângul am -3, 50 si la drept -3, 25) dar eu nu imi aduc aminte sa le fi inversat. Si astăzi, am zis ia sa încerc sa le pun iar invers poate chiar le-am inversat, si nu imi dau seama, adică vad clar. Daca intr-adevăr sunt inversate, este o problema daca port dioptriile nepotrivite? Mâine voi merge la oftalmolog pentru controlul periodic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu le mai pune deloc pana nu mergi la medic sa te consulte, poate ai nevoie de altele noi, sau chiar de ochelari daca problema sa agravat. Ce varsta ai?