| Cami33 a întrebat:

Buna TPU.
Imi vine sa plang in fiecare zi. Am o problema foarte stanjenitoare...:-((((((((
Am mancarimi de vreo 2 luni in zona intima, stiu ca am facut o mare prostie ca nu am fost la un medic ginecolog numai ca de curand am facut 18 ani si inca nu mi-am facut cardul de sanatate iar in orasul meu nu este medic ginecolog si trebuie sa merg in alt oras...
Mi-am inceput viata sexuala in urma cu jumatate de an, nu se pune vorba de infidelitate... nici gand de asa ceva. Mi-e frica sa nu am candida si mi-e frica sa nu-i fi dat si partenerul meu. Plang in fiecare zi si ma consum, e foarte dureros ma si ustura nu stiu ce sa fac... Mi-e rusine sa vorbesc cu parintii despre asta pentru ca sunt plecati in alt oras sa lucreze si nu sunt atat de apropiata de ei. Mi-e si rusine sa merg la ginecolog si nici situatie nu am. Mi-a spus o prietena ca 100 de lei ma costa vizita plus ce o sa-mi dea sa iau ma ajunge la 300-400 de lei si nu am de unde sa iau acum.
Credeti ca este ceva grav?
Mentionez ca in timpul menstruatiei nu am mancarimi si nici dupa primele 10 zile, dar apoi pana la urmatoarea menstruatie ma ustura si ma mananca ingrozitor! Ce imi recomandati sa iau? Mi-e foarte frica credeti ca este ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ar putea fii o boala cu transmitere sexuala, luata de la baiat. Daca el nu a fost virgin si cum ii place sa nu afac sex protejat, evident te poti astepta si la o boala cu tarnsmitere sexuala.
Invatati sa nu va mai incredeti in tot ce spun baietii, ca nici unul nu va recunoaste vreodata.
Totusi, nu pot intelege, de ce nu cumparati un prezervativ de 2 lei, ca sa faceti sex protejat, ca ala va da siguranta ca nu luati nimic si nici insarcinata nu ramai.
Nu crezi ca ar fi mais anatos sa aruncati 2 lei pe partida sexuala fara dureri de cap si stres, decat sute sau posibil mii de lei, pe la medici, tratamente si nu mai spun de suferinat si rusinea indurata?!
Imi pare sincer rau ca nu te putem ajuta, poate fii candida, dar poate fi orice alta boala cu transmitere sexuala si doar un examen citologic, iti poate spune cu ce esti contaminata.

| Daiadaia a răspuns:

Poti incerca Canesten nu ai nevoie de nimic de la medic