| rippE a întrebat:

Buna TPU, ma dor foarte tare genunchii cand ma aplec, cand indoi piciorul si tii apasat pe genunchi se aude un fel de " click". De ex. cand fac genoflexiuni si ajung jos complet ma doare de ma trazneste. Ce-oi avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| giony54 a răspuns:

Sunt dureri de crestere, ai rabdare ca o sa treaca, ia niste calciu natural nu din farmacie

4 răspunsuri:
| rippE explică:

Am 15 ani, 1.70 si 80kg. Ma gandeam ca ca is mai gras s-ar putea sa afecteze zona. Oricum m-am dat cu un gel. Va multumesc din suflet la toti happy

| Johndoe2023 a răspuns:

De cat timp te doare? poate este doar o intindere sau o lovitura. sunt diferite geluri pentru dureri de articulatie sau musculare. daca durerea este puternica si persista mult timp ( o zi, doua ) du-te la doctor

| rippE explică (pentru Johndoe2023):

De 4 zile, cred ca este o intidere bine zici tu. O sa ma uit de niste geluri

| Robi673547 a răspuns:

Salut. Cati ani ai? Daca ai intre 12-15 ani e posibil sa te doara genunchii din cauza cresterii. Te doare sub genunchi nu? Intreaba profesorul de sport despre asta. Daca iti raspunde la fel ca mine nu trebuie sa iti faci griji, iti va trece, daca direrea continua mergi la doctorul de familie. Bafta!