anonim_4396
| Anonim întreabă:

maine e prima sedinta la fizioterapie ( probleme cu coloana ) cum e? Cine a facut? Ce trebuie sa fac?
laughing cam multe intrebari.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| isis5001 a răspuns:

Eu am facut, simti o caldura in zona in care actioneaza, stai pe burta un timp anume in facut de cat de grav este ceea ce ai, iti pune un prosop sau cearsaf alb pe tine. O sa te puna de la a 2a sedinta sa ti-l aduci de acasa. Cam asta e tot ce stiu, ai timp sa meditezi o groaza pe patul ala laughing

4 răspunsuri:
| powergirl a răspuns:

Nu te speria nu e nu stiu ce doar ca sunt cam dureroase sotul meu a a avut de a face cu coloana asa ca oricat ar fi de greu nu te lasa si punete pe picioare ca fara coloana esti o leguma si nu cred ca ai vrea doamne feri.

| secretname_8475 a răspuns:

Prietena mea a facut si face pizioterapie...sunt cam grele exercitiile depinde de cat de avansata este boala ta la coloana.fiecare medic are un sir de exercitii pe care il practica depinde la ce medic te duci...noroc!

| Laura_6991 a răspuns:

BUNA! si eu am probleme cu coloana de la 12 ani, si de atunci fac fizioterapie.Eu am facut si masaj, ultrasunete, si multe altele. Nu e dureros asa ca stai linistita iar daca faci si kinetoterapie (sport) vei avea un profesor care iti va spune ce anume ai de facut! Insanatosire grabnica:*

anonim_4396
| Anonim explică:

Nu e grav, din cauza ca am stat cam cocosata mi s-a deformat putin coloana :d