| Papanasipufosi a întrebat:

Buna tpu.Mancam popcorn si dintr-o data musc dintr-un cocoșel nefacuf ca nu stiu cum sa-i zic.Am pus-o si pe mama sa se uite la mine in gura si mi-a zis ca nu am nimic.Dar pe mine ma deranjeaza f tare si efectiv mi-a curs si un pic sange. Efectiv simt ca si cum mi-o bagat dintele mai adanc in gingie wtf! Fara glume va rog, ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu-i mama ei de limba romana, ca ai uitat-o traind in Romania si vorbind-o zilnic laughing

"popcorn" = floricele de porumb
"Cocosel nefacut" = boaba de porumb


In ce priveste durerea si sangerarea dintelui, este de la rana facuta in gingie, de un obiect tare, in cazul tau de la boaba de porumb nedesfacuta.

| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Mama ta nu e in masura sa dea verdicte.Cel mai ok e sa mergi la medicul stomatolog.Ca fapt divers normal este sa mergi la control o data pe an. Daca nu ai mai facut-o de ceva timp, chiar ani, acum e ocazia perfecta.Nu e chiar asa scary, du-te fara grija.

| Hyperion7 a răspuns:

E o chestie portocalie de la floricele sau posibil sa fi intrat o bucată de floricică între gingii intr-un loc mai inaccesibil.
Eu plătesc cu chestia aia portocalie și mă chinui sa o scot dintre masele crying
Nu e nimic grav, stai chill
Eventual încearcă să te scobești ușor în acea zonă pentru a nu-ți strica gingia din zona respectiva.
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| FloreaOvidiuAdrian a răspuns:

S-a uitat la cocosel? Wow!

| GicaGeorgescu1988 a răspuns:

Ce ai facut bobita