| Ioana19sadsoul a întrebat:

mi-am pus aparat dentar si mi-a cazut ultimul bracket sau cum se numeste inelul acela ultimul de care se prinde si nu-l mai găsesc..imi vor pune ei altul? Cat m-ar costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Bine ca nu au fost si complicatii mai mari!

Aparatul trebuie sa fie in garantie (minim 2 ani, conform legii).
Da telefon la cel care l-a montat, spune despre ce este vorba si programeaza-te pentru remediere.

Nota: daca s-a desprins si pierdut o parte din aparat, este posibil sa fii inghitit aceea parte lipsa, ceea ce esteo grava eroare fabricatie /montare, iar remedierea situatiei intra integral in obligatiile lor!

| mgtow a răspuns:

Nu trebuie sa coste nimic

| SEMIHA a răspuns:

Bună! Trebuie să suni acolo, spui ce s-a întâmplat, îți faci o programare, va vedea care este treaba și dacă între timp tu nu găsești ce a căzut de la apartul dentar ca să îți pună înapoi, te va costa un preț mai mare ca să îți pună un nou bracket. Nu îti face griji, nu e o sumă uriașă. Te sfătuiesc să suni pentru a rezolva problema cât mai repede. Aparatul dentar are rolul lui și controalele periodice la fel. Dacă îți lipsește ceva cât de mic de acolo, el nu poate "strânge" (îndrepta) și dintele respectiv și întreaga dantură se va da peste cap. În cazul în care ti se mai întâmplă să cadă ceva, pune deoparte, într-un șervețel curat sau ceva și ai grijă până la următorul control, după care îți va pune înapoi. Trebuie să fii atentă la alimentație, ca sa nu se întâmple chestii de genu.

| fugi5555 a răspuns:

Niciun ban, am patit și eu

| Ioana19sadsoul explică (pentru fugi5555):

Pai si l.ai pierdut? Bracketul? Ce ti.au zis?, Ti l.au înlocuit?