| SimpleMeSimpleYou a întrebat:

Mooooor aici de nervi!
Vara asta am reusit sa slabesc 8-9 kilograme mergand numai si numai la volei.
De cand am inceput scoala, am inceput sa ma ingras, cred ca am pus 4-5 la loc sad
Va rog mult, mult de tot, din toata inima sa ma ajutati!
Cum sa slabesc? Fara operatie -_-
Multumesc! :* love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Trebuie sa incerci sa mai faci miscare, dimineata incearca sa alergi 15-30 de minute. Abdomene poti sa faci in casa la orice ora, incearac sa faci cat de multe poti, 100 pe zi macar.
De asemenea trebuie sa ai o alimentatie echilibrata, sa mananci fructe si legume si sa excluzi din alimentatie dulciurile, prajelile, sucurile acidulate si carnea grasa( porc, oaie).

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Mancand ce trebuie :

http://www.getfit.ro/......abire.html

Nu aberatii gen "multe fructe si legume" sau mai stiu eu ce.

| Wehes a răspuns:

Incearca sa mentii o alimentatie regulata, si daca se poate sa mai faci si sport. Alearga si tu prin jurul blocului ( casei, gradinii laughing ) ceva orice sa faci miscare.

| mangojump a răspuns:

Sa faci multa miscare zilnic fara sa incetezi timp de o perioada mai lunga, fii atenta la ce mananci, las-o mai usor cu grasimile, prajelile si dulciurile.