|

Buna TPU nu sunt un fumător chiar înrăit dar de multe ori cand mai fumez imi bate inima cam tare si sinmt un fel de disconfort...

Deci se poate sa am ceva?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,atunci cand fuemezi in organism are loc o dereglare a metabolismului,si astfel hormonii nu se secreta adesea cum trebuie, insusi fumatul duce la formarea unui nou hormon, dar astfel de stari ca ale tale e si normal sa apara, dar asta nu inseamna ca ele sunt pozitive, ci sunt niste semne rele chiar.Renunta la fumat!

1 răspuns:
| a răspuns:

Bai fratilor... Nu mai fumati! Poate o fi greu sa te lasi, dar trebuie! In loc sa iti traiesti viata la batranete, vei avea probleme. Chiar nu vreau sa fiu rau, dar asta este realitatea.

Apropo, acest video arata cum bataile inimii sunt cu 20% mai multe atunci cand fumezi: https://www.youtube.com/watch?v=J5vPJPfNH3k

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează