|

Buna TPU. Poatr nu e categoria corecta dar cred ca e mai ok.

De ceva vreme ma mamca sanul drept, sfarcul drept. Stiu ca creste dar ma sperie ca cel stang nu ma manca, cel stang e si mai mic si inainte de menstruatie ma dor ambii sanii dar stangu nu ma doare asa de tare maiult dreptu. si de ceva timo mi se pare ca stangu nici nu creste nu am cine stie ce sanii is destul de ok si se observa diferenta ca cel drept e mai mare... Asa nu stiu daca e posibil sa am ceva la sanul stang :/

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna,
De obicei sanii se dezvolta diferit dar ajung sa aiba aceiasi marime dupa incheierea pubertatii. Diferentele de marime sunt extrem de mici. E normal ca sa te manance unul si celalalt nu pentru ca se dezvolta diferit. La mine si la majoritatea fetelor e la fel.

| explică (pentru IoanaPuppy31):

Mersi mult laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat