| Tasya05 a întrebat:

Revin din nou, cu o problema. Am 13 ani, sunt fata.De mai bine de o saptamana ma doare capul ( nu mereu, doar din cand in cand). Am fost la medic de 3 ori.Am facut analize, au iesit toate perfect. Pe 21 ma duc la oftalmolog. Credeti ca ar putea fi si din cauza pc-ului ( vara asta am stat cate 5-6 ore pe zi la pc, fara pauze). Credeti ca poate fi vreo tumoare? Ma doare pe undeva prin varful capului (mai sper frunte)...dar nu e o durere mare, doar simt ceva. Mentionez ca am ochii sensibili la lumina, si ma dor uneorii. Acum vreo 2-3 ani am avut sinuzita. Credeti ca au vreo legatura? Aaaa da, acum cateva zile, ma durea si in spate, la ceafa, uneorii.Dar, mi-a trecut. Credeti ca poate fi si de la curent? Este posbil sa fie si pentru ca ma gandesc mereu la durerea aia? Ziua, cand ies pe afara, cu prietenii, cu familia asa...Nu am nimic. straight face Chiar nu stiu ce am straight face Repet, ma doare in varful capului,si la tample, uneori 'durerea' se mai duce si in restul capului ( nu e chiar o durere, e o stare asa nasoala). Dar nu mereu. Cel mai mult seara. Mama a vorbit cu doctorul sa imi dea sa fac o tomografie, RMN, ceva. Doctorul a spus ca nu are rost. I-am spus si lui ca ma doare de o saptamana, si el a spus ca nu e nimic grav. Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| guardian18angel a răspuns:

Nu-ti fa tomografie!

Daca te doare cand stai in casa si daca zici ca stai si la calculator (eventual mai si citesti), si daca esti si sensibila la lumina, plus ideea ca simti pe la frunte si nu e o durere naspa rau ci o chestie tampita pe care-o ai pe-acolo, ai nevoie de ochelari antireflex.

De ce? Aceeasi problema o am si eu, in cele mai micute detalii, si asta-i baiul.

Du-te la oftalmolog... happy unul privat daca poti, ca ceilalti, ma indoiesc ca se ocupa de tine cum trebuie.

| Tasya05 explică (pentru guardian18angel):

Multumesc mult de raspuns!:*

| guardian18angel a răspuns (pentru Tasya05):

Cu placere big grin

5 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Motive dese intalnite pentru durerea de cap: curentul, oboseala ochilor, efortul fizic sau nu s-a mancat de mult timp. Astea sunt de cele mai multe ori cele mai probabile.
Organismul tu poate rectiona diferit la oricare din ele, acum tu sa-ti dai seama.
Acuma cu RMN, daca tu vrei si parintii tai isi doresc atunci s faci pentru a exclude orice alta posibilitte.
Succes si multa sanatate

| TheMese a răspuns:

Salut...e si din cauza ca petreci prea mult timp in fata calculatorului, fiindca stai concentrata.si e posibil sa fie si din cauza presiunii din atmosfera.

| ceconteaza13 a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la oftalmolog, am patit si eu asa ceva, nu te ingrijora. Ti-ai fortat prea mult ochii la PC.