| Alextxss2 a întrebat:

Bună TPU! Sunt fată și am părul blond, des și până la umeri (nu prea mare). Eu fac mătreață de mult timp, m-am spălat cred că cu orice șampon pe cap și nu se ia mătreața, eu fac mătreață pe frunte și mult în cap. Am fost și la doctorița mea de familie, am luat un șampon și o cremă să-mi dau în cap, cam după o lună după ce s-a terminat șamponul și crema, iar îmi apărea în cap și pe frunte mătreață, nu se lua, nu mai suport și în momentul de față am, când vreau să plec undeva, se vede mătreața prin păr și mă scarpin încontinuu. Ce credeți că am? Credeți că am o boală? Nu pot scăpa de mătreața asta și la școală mi se vedea în cap. Vreau să-mi spuneți ce credeți că am, să specific: deci odată m-am spălat pe cap sâmbăta, cam după 2 zile adică luni, iar aveam mătreață în cap, nu mai suport. Spuneți orice, spuneți-mi ce am, spuneți-mi cu ce să mă spăl, vă rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Trebuie sa gasesti un sampon care ti se potriveste pentru a trata problema.
Preferabil dermato cosmetic - stiu ca sunt scumpe-, daca matreata iti tot recidiveaza nu merge sa te speli o luna cu sampon tratament si dupa cu Wash n go...
Vezi Seboradin, e mai accesibil ca pret.
https://www.minifarmonline.ro/......48465.html

2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Cel mai bun șampon anti fungic este seboderm care conține ketoconazol 2%

| AureliusTPU a răspuns:

Am avut aceeasi problema si se detoreaza de la prea putina apa.Eu am baut cam 1 luna cola si apa putina.Am baut apa multa si nu mai am matreata.