| AlexaGamer a întrebat:

Bună TPU.

Timp de un an și ceva îmi întind părul cu placa de păr de îndreptarea părului pentru că și frizerul meu îmi zice că am natural în păr, adică după ce fac duș mereu părul mi se ondulează și mie nu-mi place deloc cum arăt.

Nu vreau să exagerez dar arăt urât, adică nici forma asta ondulata nu îmi stă bine dar faza cea mai proastă este că am parul scurt, adică un fel de bob scurt fiindcă anul trecut am avut părul mai lung față de acum și m-am tuns ca pe un băiat. Așa am vrut și acum părul mi-a mai crescut i-am dat o formă dar a crescut aproape până la umeri, adică parul din fața și părul din spate este mai scurt, adică am zis este stilul bob.

Și fiind faptul că părul îmi este scurt este o povară. Colegii mei râd de mine că nu îmi aranjez părul și iarna 2018-2019 râdeau de mine și ziceau că nu îmi aranjez deloc părul ba din contră mi-l pieptănăm dar așa îmi stă mie ondulat și mai bombat adica foarte ciudat.

Și de un an și ceva am inceput sa îmi îndrept părul cu placa de păr, adică nu în fiecare zi dar uite că acum de vreo 3 luni a devenit o obișnuință și nu voiam că alții să mai râdă de mine din cauza formei a părului și acum mi-l întind zilnic. Nu cred că mai fac nimic și sunt conștientă că îmi ard părul și că mi-l deteoriez și în plus am 13 ani și îmi întind părul cu placa, să fim serioși!

Deci ce ați face in locul meu? La mama mea și la mătușa mea le place cum îmi stă, dar copii și verișoară mea și chiar și eu ziceam că arăt îngrozitor și înainte să mi-l intind cu placa colegii făceau bulling și acum este totul bine, dar pentru părul meu nu. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| xxaszxx a răspuns:

NU ÎL ÎNTINDE, la 13 ani ai părul foarte sănătos și îl distrugi, eu după duș stau 5 minute cu el în prosop și după îl suc cu o perie și uscător, și îți recomand un balsam spray leave in, adică fără clătire. Gama schwarzkopf supreme lenght nu mi l mai ondulează. Deci încearcă să renunți la placa si sa folosesti uscatorul cu peria. Si daca urmatoarea zi are tenta de ondulare dai iarăși cu uscatorul si peria doar ca cu jet de aer rece. Sper ca ți am fost de ajutor.

| AlexaGamer explică (pentru xxaszxx):

Dacă deja mi l-am întins timp de aproape un an. cred că e distrus `-` și mersi că m-ai ajutat. Am să fac cu mi-ai zis și voi cumpăra balsam spray cum mi-ai zis tu, mulțumesc mult?