| Dream5096 a întrebat:

Buna tutoror! Am o problema, de cateva zile au inceput sa imi apara niste cosuri pe piept.(sunt fata). Credeti ca daca oaa sa ma dau cu crema de galbene se vor vindeca? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

NU, crema de galbenele e prea groasa. Incearca ceva astrigen sau cu extract de tea tree sau zinc, sau eventual da-te cu spirt.

| vnvrgvskjdv a răspuns:

Nu nu te va ajuta.Am folosit si eu multe creme.Eu am un ten foarte sensibil si nu m-a ajutat nici o crema.Cosurile pe piept, spate, fata..de geaba le tratezi ca nu vor disparea dacat daca-ti schimbi alimentatia.Ele reprezinta impuritatile din corp care ies pe piele(daca ar iesi in interior ai avea probleme foarte mari de sanatate). Schimba-ti alimentatia! Nu manca carne de cat foarte putina sau ocazional, si mai putine grasimi si proteine.Si in acest timp fa-ti un tratament cu miere si scortisoara. Pune 3 linguri de miere si una de scortisoara -nu aplica tot amestecul pe fata ci de mai multe ori pentru ca e prea mult-si lasa masca asa toata noaptea iar dimineata te speli.Ai grija-scoartisoara pateaza si nu se mai duce.Mie mi-au trecut aproape toate cosurile schimbandu-mi alimentatia-deci incearca caci iti spune cineva ca a trecut prin asta.Succes!

| arturbossul a răspuns:

Poti sa te dai cu aceasta crema de galbenele este foarte buna pentru tratarea cosurilor, a acneei sau a altor probleme ale pielii.