| Anamaria199 a întrebat:

Bună tuturor! Am 5 saptamani si 5 zile de sarcină, după calculele mele, 3 teste de sarcina pozitive, azi dupa amiaza dupa ce m-am trezit și am mers la baie, am observat sânge pe hârtie, avea un roz spre maroniu, se întindea precum secreția de la ovulație, iar acum a mai rămas ceva puțin maro, ce poate fi? Țin să menționez ca nu am avut crampe sau altceva, am avut grețuri până acum, oboseala, stări care confirmă sarcina, acum mă gândesc la un consult luni dimineață, dar până atunci doresc ceva răspunsuri, măcar să mă mai liniștesc până atunci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stie nimeni decat medicul ginecolog, asa ca maine dimineața mergi la el, ce varsta ai? Sarcina usoara!

| Anamaria199 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc, am 26 de ani, am fost zis să întreb, zic poate a mai trecut cineva prin asta, plus ca îmi doresc sarcina de atâta timp, am o fetiță de 5 ani și mă chinui de o vreme

| angel6lust a răspuns:

Mergi la un medic. Multă sănătate!

| Anamaria199 explică (pentru angel6lust):

Am fost, am primit acid folic, no spa și încă ceva, totul este bine, totul se dezvoltă corespunzător, mulțumesc

| angel6lust a răspuns (pentru Anamaria199):

Îți urez multă sănătate în continuare. Sarcină ușoară!

| Anamaria199 explică (pentru angel6lust):

Mulțumesc din tot sufletul! Multă sănătate!