| RoxanaGhost a întrebat:

Buna tuturor! Astazi m-am jucat cu motanul vecinului si a sarit in spatele meu si pe umar, se alinta etc...
La un momendat simt ca mă mișca ceva prin păr și fără să stau pe gânduri credeam că-s păduchi. După să văd ce micuț că se plimba pe fruntea mea, iar când să dau să-l prind, a sărit cât colo(departe de par, frunte, față).M-am panicat, așa că m-am dat cu ulei de cocos(il aveam in casă si-l foloseam tot pentru păr dar cu alte scopuri).Mai devreme m-am gandit bine si am realizat ca era purice.Văd că acum nu mai am nimic.Deci ce mi-ati recomanda? Ceva remedii? In afara de sampoanele alea speciale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pune-ti o zgarda anti-purcei pe gat, dupa care taie-ti parul la 0. Astfel nu vei avea purici pe cap, in par.
Daca te depilezi pe intregul corp, atunci nici pe corp nu vor sta puricii.

| mgtow a răspuns:

La farmacie e solutie/tratament de purici

| ShelbyGT a răspuns:

Un tratament pentru purici.

| Ventrue a răspuns:

laughing))))))) Puricii de animale nu traiesc pe oameni lol. Nu ai ce remedii sa iei pentru ca nu e necesar.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Dacă ai luat purici, te va mânca corpul și iti vor apărea buni te și vei vedea și puțin sânge, de la piscatura de purice! Schimba hainele de pe tine, lenjeria patului și fa o baie. Scapi usor de purici!