anonim_4396
| Anonim întreabă:

BUNA TUTUROR!, care ati facut injectii intramusculare cu moldamin 1200000 ui care este varianta optima pentru a avea eficienta maxima acest antibiotic injectabil sa fie administrat cu xilina sau fara xilina? Parerile medicilor sunt impartite, unii spun cu xilina altii spun fara xilina, am inteles ca in cazul administrarii fara xilina dupa cateva injectii muschiul se obisnuieste si doare mult mai putin adica durerea se simte ca la o injectie obisnuita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Am avut 6 luni de moldamin si mi s-a explicat ca xilina reduce efectul moldaminului, de aceea este bine sa se faca fara xilina.

| Jassmina a răspuns:

Nu prea am avut de ales, fiindca faci injectii din astea de mare nevoie, nu de placere.
Totusi este o suferinta de cateva minute, cat baga serul, fiindca trebuie facuta foarte repede, dupa care te relaxezi si trece.
Ideea este sa nu incordezi muschiul, cand iti face injectia, fiindca atunci doare, mai tare.