|

Buna tuturor. De multi ani am niste scurgeri zilnice, unele mai abundente, altele mai putin, unele incolore, altele verzui, unele urat mirositoare, altele fara absolut niciun miros. M-am gandit la candida, dar daca ar fi fost cazul de asa ceva, n-ar fi trebuit sa fie mereu la fel? De cateva zile imi curge foarte mult si are o culoare verzuie. Nu am fost niciodata la medicul ginecolog. Pana o voi face, am nevoie de parerea voastra. Este vorba de candida sau nu, daca nu se manifesta cu mancarimi? Si daca e candida, e periculoasa cumva?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ai o infectie genitala, probabil nu candida sau nu numai candida. Variatiunile sunt determinate de starea imunitatii tale. Organismul se lupta cu infectia, uneori are victorii partiale si atunci secretia e mai redusa, fara miros, alteori pierde si atunci secretia este mai abundenta. Infectia in sine nu este grava, neglijarea ei este insa foarte grava si poate determina necesitatea unui tratament lung si o vindecare cu sechele (de exemplu infertilitate de cauza tubara).
Infectiile genitale nu apar in urina, de vreme ce aparatul urinar si cel genital al femeii sunt complet separate. Ai nevoie de analize de secretie vaginala si de col pentru diagnostic, investigatii recomandate de ginecolog

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Pai e posibil sa ai o infectie bacteriana sau fungica si daca niciodata nu ai tratat-o iti dai seama ce o fi acolo.
Du-te la medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alina2k18):

Bacteriile nu se pot depista si la testele de urina?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sara1248):

Poți face un sumar de urină.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează