| cristixyz a întrebat:

Buna. Vin aici cu o situatie mai jenanta. Stiu ca ar trebui sa consult un doctor si altele insa cred ca va merge. Mai pe scurt, s-ar putea sa am fimoza. Desi nu sunt sigur de asta. In ultimii 2 ani am tot incercat sa-mi decalotez penisul si nu reusam deloc, nici in stare flasca, nici in erectie, insa am renuntat in vara 2019 vazand ca nu da roade. Acum, de cateva zile am incercat iar si spre surprinderea mea, functioneaza. In stare flasca il decalotez fara nicio problema, iar in erectie mai trebuie putin lucrat si reusesc, momentan reusesc mai bine de jumatate, insa cu putina durere si usturime, reusesc in totalitate. Nu as merge la doctor deoarece mi-e rusine si mi-e rusine si sa-i spun mamei mele despre asta. Credeti ca voi reusi singur? Adica pana acum totul merge bine. Nu vreau raspunsuri urate sau injuraturi, doar cer un sfat cuiva cu experienta sau are habar despre ce zice. Nu sunt singurul baiat care trece prin asta. Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| oz_1736 a răspuns:

Incearca cu creme. Daca nu la doctor. Rusine? Pe mine m-a vazut dezbracat vecina de la 3 pe masa de operatie. Dar daca erai doctorita sefa la ginecologie si trebuia sa nasti cu colegii tai, ce mai faceai!?!

| Mmaannuu111 a răspuns:

Câți ani ai? la unii se decalotează mai greu la alții mai ușor cum la fete unele se dezvirginează mai greu si altele mai ușor. nu toți suntem făcuți la fel depinde de gena fiecăruia. Ți-ar recomanda sa nu faci prostia sa grăbești procesul ca o sa te usture cum am făcut eu. lasă l asa si când o sa fii mai mare si nu se decalotează du-te la medic nu-i nimic grav stai calm nu-i grabă. Și la faza cu rușinea crede-mă nu ești primul care merge la un urolog au mai văzut si alte ...nu doar pe a ta stai calm.