| asasin12des a întrebat:

Buna, vreau sa iau MemoPlus si nu stiu cat de repede isi face efectul si cum actioneaza, vreau cat mai multe pareri despre acesta. Daca mai stiti si alte medicamente de memorie si concentratie va rog sa imi recomandati si mie. Am nevoie urgent de ele deci medicamentele cu efect pe termen mai lung chiar nu ma ajuta la nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu am folosit lecitina, timp de 2-3 luni inainte de examene. A ajutat mult.
Pentru memorare rapida cu efect instant nu exista medicamente.

| asasin12des explică (pentru Bula):

Nu neaparat cu efect instant dar care sa ma ajute sa isi faca efectul in maxim o luna, si eu am examenul de acea vreau sa iu sa ma ajute

| Bula a răspuns (pentru asasin12des):

Creierul nu functioneaza cu accelerare instanta. Are nevoie de cel putin cateva luni pentru a crea conexiunile noi pentru capacitatea de interconectare a neuronilor, adica pentru dezvoltarea inteligentei si de memorare.
Pentru asta trebuie sa te pregatesti din timp, sa-i dai creierului materialele necesare (care se regasesc in lecitina, nuci, alune de padure etc.). Pentru functionarea mai usoara si rapida a conexiunilor creierului ajuta gingko bilboa (sub forma de infuzie sau alte preparate).
In concluzie: pentru succes la examene majore trebuie sa te pregatesti (fizic si psihic) cu cat mai multe luni inainte!

| Adry05 a răspuns:

Eu am luat înainte de bac și apoi prin sesiune în zilele când simțeam că n-am spor. mă ajutau să mă concentrez mai bine și să obosesc mai greu. cam atât

| Leatherface4ever a răspuns:

Bilobil e de departe cel mai bun l-am testat eu, își face efectul în 2-3 săptămâni și e bun și pe depresie.

| Leatherface4ever a răspuns (pentru Leatherface4ever):

3-4 săptămâni scuze. Poți consuma si nuci în paralel pentru rezultate mai bune.

| asasin12des explică (pentru Leatherface4ever):

Nu e vreo problema da iau fara prospect? Si cum se ia si de cate ori pe zi?

| Leatherface4ever a răspuns (pentru asasin12des):

Eu luam pentru tinitus o capsula la 12 ore. Nu am avut nici o reacție alergica, într-un mod paradoxal m-a ajutat pe depresie și eram mai atent la detalii... nu e recomandat sa iei in concomitent cu anticoagulante sau antiepileptic. discuti cu farmacistul cel mai bine.
Dacă ți teama poți lua lecitina dar neapărat sa consumi frecvent nuci dacă vrei sa stai bine cu memoria.

| aDEeLAa a răspuns:

La mine n-a functionat deloc Memoplus si nici altele de acest tip.
Nu exista nici o pastila care sa te ajute sa memorezi rapid o chestie. Daca vrei sa stai treaz bea cafea, iar pentru memorie cica ar ajuta miezul de nuca si omega.