Am fumat o buna perioada de timp de pe la 16 pe la 24, la 24 le-am lasat pana pe la 31, apoi 'din cauza' la o fosta iubita le-am luat iar, hai un fum, hai o tigare pana iti revii, blablabla, si in 3 zile cumparam pachetul. Am fumat cam un an jumate, le-am lasat iar jumate de an, dupa iar am fumat cateva luni, iar acum iar le-am lasat(am 2 saptamani) ideea e ca de fiecare data cand le las, parca le iau mai rau, fumez mai mult, si parca numai la tigari imi sta capul, deci secretul e sa le lasi fara sa le mai iei, fumator vei fii mereu si ca fumezi si ca nu. A da, si o sa te ingrasi
Bineinteles ca poti, trebuind doar sa vrei.
ti-as recomanda totusi sa opresti brusc fumatul si asa te poti lasa total de fumat.
Nu ai motivatie si nici suficienta vointa.
Fumatul dauneaza grav sanatatii!
Fa o vizita intr-o sectie de pneumoftiziologie si stai de vorba cu pacientii si cu doctorii de acolo.
Daca nici asta nu te convinge...
Și vrei soluții cum să te lași, să înțeleg... Eh, uite un motiv, bunicul meu a făcut cancer la plămâni din cauza țigărilor, dacă vrei să ai plămânii negri și să respiri din ce mai greu, fumează în continuare.
Asta e greu. Eu am fost un fumator inrait, am incercat si acest lucru, dar nu a mers. M-am lasat de fumat, dar deodata.
Orice dependenta se indeparteaza greu dar treptata! CU vointa putin ajutor de sus. A zi o tigara, saptamana viitoare mai lasi 2 mai pui o rugaciune o spovedanie apoi 3. Astea sunt doar vorbe tu trebuie sa musti cu toata dorinta din patima asta.
anasugebananacudarius întreabă: